Oldal kiválasztása

“Abigail” fülbevaló

2 990 Ft

Lápiszból és roppantott hegyikristályból készült fülbevaló allergiamentes kapoccsal.

Ha tetszik a termék, de valamit változtatnál, vagy egyedi elképzelésed van, keress bátran a dora.odrovits@gmail.com email címen, vagy a JeweLynx facebook oldalra küldött üzenetben.

1 készleten

Kategória:

Leírás

A lápisz (lapis lazuli, lazúrkő, lazurit) varázslatosan egyedi, kék színű ásvány. Az apró aranyló csillogást a benne található pirit adja. A lápiszt a szerelem kövének is tartják, de jó hatással van a baráti kapcsolatokra, harmóniát és sikert hozhat. Segít a koncentrációs és tanulási problémáknál. A lápisz ékszert fürdésnél, kézmosásnál le kell venni, hogy ne érje víz. Éjjelre is érdemes levenni, mert érzékeny embereknél éjjeli nyugtalanságot okozhat.

A hegyikristály az egyik legerősebb “gyógyító” ásvány. Hatása sokoldalú: javítja az emlékezőképességet, erősíti az immunrendszert, általános fájdalomcsillapító és méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály egyensúlyba hozza a szervezetet, szinten tartja az egészséges állapotot. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük. Figyelem! A roppantott hegyikristálynak van egy olyan sajátossága, hogy használat közben “kitisztul”, azaz színe teljesen áttetszővé képes válni.