Oldal kiválasztása

“Amelie” karkötő

3 490 Ft

Ametisztből, roppantott hegyikristályból és aura kvarcból készült rugalmas karkötő szív alakú ametiszt medállal.

Ha tetszik a termék, de valamit változtatnál, vagy egyedi elképzelésed van, keress bátran a dora.odrovits@gmail.com email címen, vagy a JeweLynx facebook oldalra küldött üzenetben.

1 készleten

Kategória:

Leírás

Az ametiszt javítja az agy koncentráció képességét, tisztítja a vért, serkenti az immunrendszert. Biztosítja a nyugtató, mély alvást. Gyorsítja a spirituális fejlődésünket, segít az intuíciók tiszta meglátásában. Hordozójának nyugalmat és biztonságérzetet ad.

A hegyikristály az egyik legerősebb “gyógyító” ásvány. Hatása sokoldalú: javítja az emlékezőképességet, erősíti az immunrendszert, általános fájdalomcsillapító és méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály egyensúlyba hozza a szervezetet, szinten tartja az egészséges állapotot. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük. Figyelem! A roppantott hegyikristálynak van egy olyan sajátossága, hogy használat közben “kitisztul”, azaz színe teljesen áttetszővé képes válni.

Az aura kvarcok mesterségesen előállított kvarcok, ennek ellenére rendkívül erős az energiájuk. Ez annak az alkímiai folyamatnak köszönhető, mellyel bizonyos fémeket a hegyikristályra rögzítenek. A karkötőben található szivárvány aura kvarc esetében a hegyikristályra arany és titán bevonat került. A szivárvány aura kvarc élénkíti a test energia központjait, segít túllendülni a sértődöttségen, szomorúságon.