Oldal kiválasztása

Angyalkás kulcstartó

390 Ft

Angyalkás kulcstartó rózsakvarc / howlit / ametiszt / lepidolit / matt hegyikristály ásványból (az ásványgyöngyök átmérője 0,8 cm).

Ha tetszik a termék, de valamit változtatnál, vagy egyedi elképzelésed van, keress bátran a dora.odrovits@gmail.com email címen, vagy a JeweLynx facebook oldalra küldött üzenetben.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A rózsakvarcot a szeretet kövének tartják. Gyengéddé teszi a nőket, de mégis határozottá. Ha viseljük, úgy érezzük nincs előttünk akadály, és bármire képesek vagyunk. Nyitottá tesz az új kapcsolatok iránt, illetve segít önmagunkat megismerni és növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket.

A howlit higgadtságot és türelmet kölcsönöz, méregteleníti a testet és a lelket, segíti az ellazulást.
Tulajdonosát megtanítja, hogy türelmesebben bánjon embertársainkkal, meghallgasson másokat. Elmélyíti az önmaga és mások iránti szeretetet.

Az ametiszt javítja az agy koncentráció képességét, tisztítja a vért, serkenti az immunrendszert. Biztosítja a nyugtató, mély alvást. Gyorsítja a spirituális fejlődésünket, segít az intuíciók tiszta meglátásában. Hordozójának nyugalmat és biztonságérzetet ad.

A lepidolit segít az összpontosításban, belső békével tölt el és enyhít az alvászavarokon.

A hegyikristály az egyik legerősebb “gyógyító” ásvány. Hatása sokoldalú: javítja az emlékezőképességet, erősíti az immunrendszert, általános fájdalomcsillapító és méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály egyensúlyba hozza a szervezetet, szinten tartja az egészséges állapotot. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük. Figyelem! A roppantott hegyikristálynak van egy olyan sajátossága, hogy használat közben “kitisztul”, azaz színe teljesen áttetszővé képes válni.

További információk

Alapanyag

rózsakvarc, howlit, ametiszt, lepidolit, matt hegyikristály