Oldal kiválasztása

“Elena” karkötő

3 490 Ft

0,8 cm átmérőjű howlitból, rózsakvarcból és szivárvány aura kvarcból készült rugalmas karkötő szív alakú rózsakvarc medállal és “Mom” feliratú acél szív köztessel.

Ha tetszik a termék, de valamit változtatnál, vagy egyedi elképzelésed van, keress bátran a dora.odrovits@gmail.com email címen, vagy a JeweLynx facebook oldalra küldött üzenetben.

1 készleten

Kategória:

Leírás

A howlit higgadtságot és türelmet kölcsönöz, méregteleníti a testet és a lelket, segíti az ellazulást.
Tulajdonosát megtanítja, hogy türelmesebben bánjon embertársainkkal, meghallgasson másokat. Elmélyíti az önmaga és mások iránti szeretetet.

A rózsakvarcot a szeretet kövének tartják. Gyengéddé teszi a nőket, de mégis határozottá. Ha viseljük, úgy érezzük nincs előttünk akadály, és bármire képesek vagyunk. Nyitottá tesz az új kapcsolatok iránt, illetve segít önmagunkat megismerni és növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket.

Az aura kvarcok mesterségesen előállított kvarcok, ennek ellenére rendkívül erős az energiájuk. Ez annak az alkímiai folyamatnak köszönhető, mellyel bizonyos fémeket a hegyikristályra rögzítenek. A karkötőben található szivárvány aura kvarc esetében a hegyikristályra arany és titán bevonat került. A szivárvány aura kvarc élénkíti a test energia központjait, segít túllendülni a sértődöttségen, szomorúságon.