Oldal kiválasztása

“Flora” nyaklánc

12 990 Ft

0,8 cm átmérőjű holdkőből, kagylóból és roppantott hegyikristályból készült nyaklánc meseszép achát lap medállal. A nyaklánc hossza állítható: 41-46 cm, a medál hossza 3 cm.

Ha tetszik a termék, de valamit változtatnál, vagy egyedi elképzelésed van, keress bátran a dora.odrovits@gmail.com email címen, vagy a JeweLynx facebook oldalra küldött üzenetben.

1 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

A holdkő a nőiesség köve. Segít leküzdeni a hangulatingadozásokat. Terhesség alatt és szülésnél is ajánlott a viselése. Medálként hordva, az arcunk tisztább és kisimultabb lesz. Fejleszti az érzelmi intelligenciát, enyhíti a menstruációs panaszokat, javítja a női termékenységet.

A kagyló a változás és a tisztaság szimbóluma, lelki fejlődésünk jelképe. Egyensúlyba hozza a külsőnket a belsőnkkel, ezáltal magabiztossá, stabillá válunk a hétköznapokban.

A hegyikristály az egyik legerősebb “gyógyító” ásvány. Hatása sokoldalú: javítja az emlékezőképességet, erősíti az immunrendszert, általános fájdalomcsillapító és méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály egyensúlyba hozza a szervezetet, szinten tartja az egészséges állapotot. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük. Figyelem! A roppantott hegyikristálynak van egy olyan sajátossága, hogy használat közben “kitisztul”, azaz színe teljesen áttetszővé képes válni.

Az achát különböző kvarcoknak a réteges összetétele: szalagosan elhelyezkedő nagyon apró kristályok alkotják.  Az egyik legkeresettebb féldrágakő ipari megmunkálás céljából. Jellemző rá a színezettség, mert könnyen lehet mesterségesen színezni, a színeit felerősíteni.