Oldal kiválasztása

“Marcia” karkötő

3 790 Ft

0,8 cm átmérőjű holdkőből és roppantott hegyikristályból készült karkötő szív alakú rodonit medállal.

Ha tetszik a termék, de valamit változtatnál, vagy egyedi elképzelésed van, keress bátran a dora.odrovits@gmail.com email címen, vagy a JeweLynx facebook oldalra küldött üzenetben.

1 készleten

Kategória:

Leírás

A holdkő a nőiesség köve. Segít leküzdeni a hangulatingadozásokat. Terhesség alatt és szülésnél is ajánlott a viselése. Medálként hordva, az arcunk tisztább és kisimultabb lesz. Fejleszti az érzelmi intelligenciát, enyhíti a menstruációs panaszokat, javítja a női termékenységet.

A hegyikristály az egyik legerősebb “gyógyító” ásvány. Hatása sokoldalú: javítja az emlékezőképességet, erősíti az immunrendszert, általános fájdalomcsillapító és méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály egyensúlyba hozza a szervezetet, szinten tartja az egészséges állapotot. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük. Figyelem! A roppantott hegyikristálynak van egy olyan sajátossága, hogy használat közben “kitisztul”, azaz színe teljesen áttetszővé képes válni.

A rodonit élénkítő hatású kő, erőt ad, ha változtatni szeretnénk életünk megszokott menetén, hogy könnyen végre tudjuk hajtani azt. Segíti a szervezet méregtelenítését, ezért javasolt méregtelenítő kúrák alkalmával.