Oldal kiválasztása

“Patrik” karkötő

4 290 Ft

0,8 cm átmérőjű ónixból, larvikitből és ezüst színű hematit gyöngyökből készült rugalmas karkötő ezüst színű oroszlán charmmal.

Ha tetszik a termék, de valamit változtatnál, vagy egyedi elképzelésed van, keress bátran a dora.odrovits@gmail.com email címen, vagy a JeweLynx facebook oldalra küldött üzenetben.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Az ónix önbizalomnövelő ásvány, azt tartják róla, hogy egyensúlyba hozza a külsőnket a belsőnkkel, ezáltal magabiztossá, stabillá válunk a mindennapokban. Emellett erősíti a józan gondolkodást és a logikát.

A larvikit nyugtató hatású kő, erősíti a szervezet öngyógyító és védekező képességét. Az értékrend kövének is tartják, mert segít átlátni a gondolatainkat és felállítani a fontossági sorrendet.

A hematit erőt és szilárdságot ad viselőjének. Elsősorban a komolyabb betegségek utáni felépülést segíti és biztosítja az egészséges vér- és sejtképződést. Hosszú távú alkalmazása esetén normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat. Javítja a test oxigénellátását, és serkenti a vas felvételét.