Oldal kiválasztása

“Ruby” karkötő

2 990 Ft

0,8 cm átmérőjű roppantott hegyikristályból, jádéból és rose gold színű lávakőből készült rugalmas karkötő rose gold színű szív köztessel. Egyéni méretre alakítva szállítjuk!

Ha tetszik a termék, de valamit változtatnál, vagy egyedi elképzelésed van, keress bátran a dora.odrovits@gmail.com email címen, vagy a JeweLynx facebook oldalra küldött üzenetben.

 

 

3 készleten

Kategória:

Leírás

A hegyikristály az egyik legerősebb “gyógyító” ásvány. Hatása sokoldalú: javítja az emlékezőképességet, erősíti az immunrendszert, általános fájdalomcsillapító és méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály egyensúlyba hozza a szervezetet, szinten tartja az egészséges állapotot. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük. Figyelem! A roppantott hegyikristálynak van egy olyan sajátossága, hogy használat közben “kitisztul”, azaz színe teljesen áttetszővé képes válni.

A jáde megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban és erősíti az idegrendszert. A tisztaság és a nyugalom jelképe: párna alá helyezve biztosítja a pihentető mély alvást.

A lávakövet újjászületés kövének is nevezik sejtmegújító hatása miatt. Tiszta, nyers energiából származik (vulkánkitörés).